ONTDEK UW EIGEN TEAM….DAG!

Wilt u in één dag uw team, bedrijf, organisatie ontdekken in de waardevolle samenwerking?

Tijdens deze dag ontstaat een nieuwe groepsdynamiek door de gezamenlijke ontdekking van intuïtief beeldhouwen.

Coach

Uw Teamdag kan begeleid worden door een coach.

Kunst in de Polder werkt samen met Mieke Tunnissen, een ervaren coach die met een groot gevoel van integriteit uw teamdag een verdere verdieping kan geven.

Mieke Tunnissen & Annet Boskamp BV, www.doorjeplafond.nl, komen al 7 jaar bij Kunst in de Polder.

Zij werken met de ontdek je team…dag in Personal- en Team Developmenttrajecten onder de bezielende leiding van Gert-Jan en zijn team.

Bij leiderschapsontwikkeling of in de samenwerking binnen teams is dit een uiterst waardevolle dag. De persoonlijke waarden of gemeenschappelijke waarden krijgen vorm door het werken met stenen.

In één dag ontstaat er verbinding en nieuwe energie. De flow die nodig is om de doelen te bereiken.

In de doorgaande lijn van een ontwikkeltraject, fusieproces of individuele groei is dit elke keer opnieuw een hoogtepunt.

Zij werken met mensen uit het bedrijfsleven, politie en zorg- en onderwijsinstellingen.

Beeldhouwen

Vooraf wordt besproken wat het doel en de opzet van de teamdag zal zijn en aan de hand van welke thema’s er wordt gewerkt. Hoe groot de deelnemersgroep is en het aantal beelden dat door de groep zal worden gecreëerd.

Onder begeleiding van de zeer ervaren beeldhouwer Gert-Jan van Maris en zijn medewerkers is het mogelijk om één of meerdere thema’s blijvend vorm te geven in steen als verankering van het proces dat het team deze dag beleefd.

Kosten

De kosten voor uw teamdag beeldhouwen zijn afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers. Voor vrijblijvende informatie en offerte kunt u contact met ons opnemen.

 

Vraag offerte aan